marți, 24 aprilie 2012

Servicii psihologice
pentru copii si adolescenti

Este foarte important felul in care copilul porneste in viata, care sunt sansele lui la o dezvoltare psiho-emotionala adecvata, care sunt sansele lui pentru a deveni un adult matur, echilibrat, optim in relatia cu el insusi si cu cei din jurul lui.

Copii sunt de foarte multe ori expusi problemelor adultilor fara a li se acorda explicatii potrivite pentru a intelege, sprijinul necesar pentru a depasi anumite situatii dificile si din pacate resimt acut lipsa de atentie, afectiune, suport, valorizate din partea adultilor.

Daca copilul sau adolescentul are anumite probleme de exprimare, de relationare, de comportament, are nevoie de atentia si de suportul tau iar un ajutor specializat este intotdeauna benefic si binevenit.

Copilul sau adolescentul poate fi sustinut si incurajat sa se exprime, sa isi accepte emotiile, sa faca fata emotiilor negative, sa aiba o atitudine deschisa si contructiva, sa-si imbunatateasca abilitatile de relationare, creativitatea, sa dobandeasca autonomie si sa aiba initiativa, sa inteleaga realitatea si sa se poata acomoda schimbarilor, sa faca fata unor situatii dificile, etc.

Daca iti pasa de copilul tau, fa ceva acum!

Daruieste-i o viata frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu